В софийското метро вече може да се пътува и с билети от А1

Лаптоп Lenovo с комплект аксесоари се предлага в магазините на телекома

09.10.2020 | 11:40 Редактор: Тодор Петров

Билетчето за метро вече е дигитално

Най-новият начин за закупуване на талон за еднократно пътуване в столичното метро е през приложението Моят А1 или през браузър на A1.bg/tickets. Дигиталното билетче е на същата цена като стандартното – 1,60 лв. Услугата е достъпна за всички абонати на А1, като стойността на пътуването се начислява към месечната сметка или се удържа наличния баланс, в случай че става дума за клиент на предплатена услуга.

При покупката на билетче по този начин, смартфонът на потребителя получава QR код, който може да бъде сканиран на турникетите на метростанциите. Кодът е валиден в продължение на 30 минути, което позволява на хората да подготвят своя билет от по-рано и да преминат бързо и удобно.

Лаптоп Lenovo IdeaPad 3 с много аксесоари

Най-новото предложение в портфолиото от лаптопи на А1 привлича вниманието с богати комплект от аксесоари, с които идва при новите си собственици. Моделът на Lenovo - IdeaPad 3 14ADA05 се предлага заедно с раница, слушалки и мишка. Като допълнително предимство на предложението трябва да се спомени и оригиналният Windows 10, който е инсталиран на устройството.

Лаптопът може да бъде открит в магазините на А1 в страната, както и онлайн на А1.bg. Моделът може да бъде закупен и в комбинация с тарифен план за интернет и телевизия от А1. Цените на устройството започват от 25,99 лв. на месец или 549,99 лв. в брой в комбинация с тарифен план ТВ 230 + НЕТ 1000.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК