Бонус мегабайти за всяко плащане през Моят А1 и през юли

А1 Group с хубава новина за любителите на високите скорости

03.07.2020 | 10:49 Редактор: Тодор Петров

 

А1 дава по 2000 МВ за плащане през Моят А1

Продължаващата пандемия от COVID-19 кара здравните власти да продължават да апелират за дистанция и дезинфекция. В тон с тези усилия, А1 продължава да стимулира използването на дигиталните си канали, като и през юли, всеки абонат на телекома ще може да получи бонус мегабайти, ако плати дължимите си фактури през приложението Моят А1 или в раздела Моят А1 на A1.bg.

Въпреки че всички магазини на телекома към момента са отворени и работят с обичайното си работно време, плащането онлайн остава по-бързо и по-безопасно като опция, особено когато става дума за рутинни действия като плащане на сметки. Приложението Моят А1 дори има опция за активиране на автоматично плащане, през избрана от потребителя банкова карта.

А1 Group e новият партньор на най-голямото състезание в моторните спортове

A1 Group, част от която е и A1 България, е най-новият партньор на Формула 1 за стартовете, които ще се проведат в Австрия през юли. За целта А1 Австрия ще осигури свързването с интернет на медийния център за събитията, а през мрежата на телекома ще се координира и цялото заснемане на събитието от въздуха. Ще бъде изградена и специална Wi-Fi мрежа, която да улесни фотографите.

За съжаление, продължаващата пандемия означава, че събитията в Австрия ще се провеждат без публика. Затова е много важно любителите на високите скорости да имат достъп до най-вълнуващите кадри от всяка точка на света. А1 Австрия осигурява директно IP предаване на сигнала от Red Bull Ring към ТВ централата във Виена, откъдето картината се предава и към останалите телевизионни станции по света.