Смартфоните с бранда А1 вече са в продажба, от 1 юни са в сила и нови предложения за интернет и ТВ

Сключените договори с настоящите клиенти на А1 остават валидни без променя

08.06.2020 | 12:02 Редактор: Тодор Петров

А1 с поредно издание на собствения си бранд смартфони

А1 Alpha 20 и А1 Alpha 20+ са най-новите попълнения в портфолиото с устройства на А1. Смартфоните носят името на телекома, защото специалисти от компанията са участвали в разработката и тестовете им. Именно за това от А1 дават с увереност 3 години гаранция – с 1 повече над стандартното за мобилно устройство. 

Смартфоните се позиционират в средния клас, като обещават добро съотношение между цена и качество. А1 Alpha 20 идва на цени започващи от 4,50 лв. на месец, в комбинация с тарифен план А1 One Unlimited 5XL. При покупка със същия план на изплащане цената на А1 Alpha 20+ е 8,99 лв. на месец. 

Устройствата се предлагат във всички държави, в които работи А1 Group, а за всяка продажба на двата модела, независимо в коя от страните, А1 ще дарява по едно евро на Международната организация на червения кръст и червения полумесец. 

А1 с ново портфолио от фиксирани услуги 

От 1 юни в сила влизат редица промени в предлаганите абонаментни планове на А1 за телевизия и интернет. От телекома поясняват, че целта на промените е да направят тарифите си по-гъвкави, а клиентите да могат да персонализират своите планове и сметки, избирайки отделни различни допълнителни пакети. 

Сключените договори с настоящите клиенти на А1 остават валидни без променя. Повече информация за новите условия на фиксираните услуги може да бъде открита на А1.bg или в магазините на телекома в цялата страна. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК