Магазините на А1 в моловете отвориха, започват продажби на комплект от смартфон и телевизор

Компанията пусна на пазара Мotorola G8 в комплект с 32-инчов телевизор Philips

22.05.2020 | 14:39 Редактор: Тодор Петров

Магазините на А1 се връщат към нормалността

След края на извънредното положение и либерализирането на мерките, магазинната мрежа на А1 също се завръща постепенно към нормалността. Магазините на телекома извън търговските центрове и моловете се върнаха към обичайното си работно време от 18 май. 

От същата дата заработиха и магазините в моловете, но с работно време от 10 до 19:30 часа. Ако съответният търговски център започва работа по-късно или затваря по-рано, магазините съобразяват работното си време с него. 

Въпреки края на извънредното положение обаче, А1 напомня, че пандемията не е приключила и практически всички услуги на компанията са достъпни и онлайн. С помощта на приложението Моят А1 и на сайта А1.bg, всеки може да подпише нов договор, да поднови стария си, да добави екстри и дори да закупи ново устройство. 

Motorola G8 + телевизор Philips от А1

Нестандартен комплект от смартфон и телевизор вече се предлага от магазините на А1 и онлайн на A1.bg. Този месец компанията пусна на пазара Мotorola G8 в комплект с 32-инчов телевизор Philips. Смартфонът се отличава с 6,4-инчов Max Vision дисплей, тройна камера, както и със стабилен 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 665

Телевизорът от друга страна е с дисплей, който ползва технологията LED HD TV, като поддържа резолюция от HD Ready 1366 x 768. Снабден е и с два HDMI порта, с помощта на които може лесно да бъде свързан към лаптоп или Chromecast устройство.
Предложението в момента се предлага с тарифни планове А1 One Unlimited и A1 Оne. Тези, които го закупят от онлайн магазина на А1, ще получат и бонус външна батерия ttec към комплекта.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК