Суперзвездите карат най-впечатляващите автомобили на планетата

Том Круз притежава Bugatti Veyron за 1,7 млн. долара

08.01.2020 | 16:42 Редактор: Тодор Петров
Суперзвездите карат най-впечатляващите автомобили на планетата

Звездите на музиката, киното и спорта са собственици на някои от най-впечатляващите автомобили на планетата. Част от тях имат цял автопарк в гаража си.

Том Круз е сред феновете на бързите коли и мотоциклети. Състоянието на звездата на "Мисията невъзможна" се оценява на 570 млн. долара, така че той може да си позволи всичко. А най-ценната придобивка в гаража му е Bugatti Veyron за 1,7 млн. долара.

Само от ролите си в "Роки" и "Рамбо" Силвестър Сталоун изкара толкова пари, че да може да си купи всякаква кола. Състоянието на актьора е 400 млн. долара, като част от тях са инвестирани в автомобили. 

Сталоун има спортни модели като Bentley Continental GTC, Ferrari 599 GTB Fiorano и Aston Martin DBS, но предпочита подарения му през 2016 г. Mercedes-Benz G550.

Леонардо ди Каприо залага на автомобили с ниски вредни емисии, като притежава Tesla Roadster и Fisker Karma Hybrid. Любопитното е, че салоните на двете коли също са от екологични материали.

Въпреки че вече е на 82 години Робърт Редфорд продължава да води активен начин на живот и е пример за младите във филмовата индустрия. Той обича колите и е горд собственик на Porsche 904 GTS от 1964 г. Това е класическа спортна кола, която освен всичко друго е и отлична инвестиция, тъй като цената и ще продължава да расте.

Кои са любимите скъпи возила на други известни личности - вижте в Automedia.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страница ни във Facebook ТУК