Намериха тялото на албанка, която се хвърли в река с трите си деца

Мъжът ѝ беше арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство

08.05.2024 | 16:45 Редактор: Толя Стоянова
Намериха тялото на албанка, която се хвърли в река с трите си деца

Намериха тялото на албанката, която се хвърли в река Буна (Бояна) в Северна Албания с трите си малки деца след три дни издирване, съобщиха Албанското радио и телевизия.

Алма Арази и трите ѝ деца – две момиченца на осем и девет години и момченце на три години, се хвърлиха в реката по границата на Албания с Черна гора, като предполагаемата причина за това е домашно насилие или изневяра на съпруга ѝ Ердгюс Арази с 18-годишно момиче. 31-годишният мъж беше арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство на 39-годишната си съпруга и трите им деца.

В разследването по случая се посочва, че Ердгюс упражнявал системно физическо и психическо насилие над съпругата си, което е довело до трагичния инцидент. Пред полицията той е отрекъл тези обвинения.

Безжизненото тяло на Алма е било открито вчера следобед, малко след като албанските власти намериха тялото и на 3-годишния ѝ син. Тя ще бъде погребана в северния крайбрежен град Дуръс, докато трите ѝ деца – в град Шкодра в Северна Албания, където стана инцидентът, предаде БТА.

Снимка: БГНЕС