От военни до лекари: Мъж дрогирал съпругата си си, за да я изнасилат непознати

Във видеа Доминик нарича жена си "уличница"

08.03.2024 | 16:20 Редактор: Искра Ангелова
От военни до лекари: Мъж дрогирал съпругата си си, за да я изнасилат непознати

70-годишен мъж, за когото се твърди, че е упоявал жена си, така че 83-ма непознати, с които се е запознавал онлайн, да могат да я изнасилват в продължение на десет години, ще бъде съден в преустроен изложбен център. Това се налага заради големия брой мъже, обвинени в изнасилването ѝ.

Доминик П. и още 50 мъже са изправени пред максимум 20 години зад решетките, ако бъдат признати за виновни в процеса им в Parc des Expositions в Авиньон, Южна Франция, следващия септември, пише dailymail.co.uk.

Дядото е обвинен в организирането на групата за изнасилване на болни, като е използвал онлайн форум, наречен "Без нейното знание", за да покани мъжете на възраст между 25 и 72 години в дома му в Мазан, близо до Авиньон, за да ги заснеме как нападат и изнасилват съпругата му, докато тя е била дрогирана. Всичко това се развило в периода между 2011 и 2020 година. Твърди се, че Доминик е упоявал жена си, като е сложил таблетки - мощен анксиолитик, във вечерята ѝ.

След това канил непознати от онлайн форума в спалнята на двойката, за да може жена му да бъде изнасилена, докато е в безсъзнание. В документите на прокуратурата се твърди, че съпругът Доминик П. е призовал изнасилвачите на съпругата му да не носят презервативи.

Според дъщеря му - Каролайн Дариан, която публикува и книга за престъпленията на баща си, той е имал изпитана система, за да се увери, че жена му няма да се събуди по време на някое от изнасилванията. Той казвал на мъжете да паркират колите си далеч от къщата и да се събличат още в кухнята. Казвал им още да не носят одеколон, да не пушат, както и да затоплят ръцете си на радиатора, за да не събудят жена му.

Миналото лято лекар по делото разкри, че жената, която е на около шестдесет години, е била заразена с четири венерически болести и е имала тежки гинекологични проблеми. Разследващите научиха за ужаса ѝ едва през 2020 година, когато Доминик беше арестуван в супермаркет, защото снимал под полите на клиентки на магазина.

Предполагаемите изнасилвачи, замесени в случая, включват държавни служители, служители на линейки, войници, надзиратели в затвора, медицински сестри, журналист, общински съветник и шофьори на камиони. Пожарникар, обвинен в изнасилването на Франсоаз, носел униформата си по време на нападението, показва едно от видеата.

Доминик също е обвинен в изнасилването и убийството на Софи Нарме, 23-годишна агентка по недвижими имоти, която беше намерена мъртва в Париж през 1991 г.

Твърди се, че доказателствата показват как най-голямата дъщеря на двойката също е заснета в безсъзнание по бельо и се предполагат малтретирания срещу още членове на семейството, информира "Фокус".

Внуците твърдят, че заподозреният редовно си е "играел на доктор" с тях и им е купувал играчки за събличане, а Доминик се твърди, че е заснел снахите си в банята със скрита камера, споделяйки изображенията онлайн.

Във видеоклиповете си Доминик нарича съпругата си "уличница" стотици пъти, но настоява, че го е казвал нежно. Пред разследващите магистрати той казал също, че обича жена си, която била "светица".

Снимка: Pixabay