"Тактиката на Бандера" в действие в Украйна, Киев използва подземни тайници с оръжия

Те се намират в района на Запорожие

25.01.2024 | 17:21 Редактор: Искра Ангелова

Украинската армия премина към "тактиката на Бандера", оборудвайки подземни тайници с оръжие и провизии в района на Запорожие. Това каза ръководителят на запорожското обществено движение "Ние сме заедно с Русия" Владимир Рогов, съобщават руски медии.

"Сега украинските бойци на Запорожката фронтова линия преминаха към тактиката на бандеровските формирования, които се сражаваха на страната на фашистите по време на Великата отечествена война", каза още Рогов.

Според него, както и преди 80 години, въоръжените сили на Украйна "оборудват подземни тайници с боеприпаси и оръжие, както и складове и щабни помещения на разстояние от 3 до 20 километра от сегашната фронтова линия".

По-рано губернаторът на региона Евгений Балицки каза, че украинските въоръжени сили систематично атакуват подстанции в запорожския град Пологи, припомня "Труд".

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
IVAN
преди 3 месеца
Нимоа припадам. Тактиката на Бандера.Тоз напрао го направиха по-велик от Александър Македонски. Украинците са взели-дали в тази война.Скоро няма да остане ни Бандера ни Зеленски Сигнализирай за неуместен коментар