Путин говори за украинската контраофанзива и руското синьо сирене

"Киевските политици отказаха да преговарят с Русия. Идиоти ли са или не?", заяви той

16.01.2024 | 23:58 Редактор: Елеонора Танева
Путин говори за украинската контраофанзива и руското синьо сирене

Тайната на непобедимостта на Русия е в ценностите, които руският народ споделя: уважение, семейство, любов един към друг. Това заяви руският президент Владимир Путин на среща с административните ръководители на съставните образувания на Русия.

Путин разказа как баба му, починала от рана по време на Великата отечествена война, казала на съпруга си: "Не плачи, не ме разстройвай". "Тя умира, но толкова много обича съпруга си“ - „такова отношение един към друг и към родината е дълбоко вкоренено в кръвта на нашия народ. Невъзможно е да победиш такъв народ", заяви руският президент.

Той подчерта, че успехът никога няма да е на страната на "предателя".

По отношение на украинците Путин заяви, че че преди десетилетия техните предци са се борили срещу нацизма, а днес те го подкрепят.

"Очевидни нацисти и съучастници на Хитлер са издигнати на подиума. Такива хора не могат да спечелят. Там промиха мозъците на хората. Говореха за някаква независимост. Никой никога не е посягал на нея", заяви Путин, цитиран от ТАСС.

Според него украинската контраофанзива се е провалил, а инициативата е в ръцете на руските въоръжени сили. 

"Ако това продължи, украинската държавност може да претърпи непоправим, много сериозен удар. В същото време киевските политици отказаха да преговарят с Русия. Идиоти ли са или не?", попита руският президент.

Медията посочи и друга тема, засегната от него - качеството на храната.

"Вчера разказаха един виц: "Имате ли синьо сирене? Не. Имаме колбаси." "Слава Богу, имаме синьо сирене, но трябва да произвеждаме най-високо качество", казал Путин.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 месеца
На тези приказки и мухите не могат да повярват. Кой напада? Украйна или СССР? Кой е принуден да се отбранява - Украйна или СССР? Червени девастирани кървави лозунги - нищо повече. И още нещо - тези филми вече сме ги гледали, та са от дълбокия архив. Чичко, събуди се!!! Пише се лето господне 2024. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 3 месеца
Дай Боже войната да свърши и ще стане ясно кой лъже украинците или Путин, но за съжаление ще е твърде късно. Сигнализирай за неуместен коментар