Медведев загатна за преговори между Русия и Украйна, разкри и целта на войната

От 1 януари т. г. във въоръжените сили на Руската федерация по договор са наети половин милион души

28.12.2023 | 14:31 Редактор: Искра Ангелова
Медведев загатна за преговори между Русия и Украйна, разкри и целта на войната

Преговорите между Москва и Киев са възможни, Русия никога не ги е отхвърляла, но те не са ограничени във времето и могат да продължат до пълния разпад и капитулация на армиите на Украйна и НАТО. Това смята заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, предадоха руските агенции.

"Във всеки случай Русия ще изпълни всички цели на войната", добави той, като отбеляза, че от 1 януари 2023 г. във въоръжените сили на Руската федерация по договор са наети половин милион души, цитиран от БГНЕС.

"Именно безумните власти в Украйна отказват преговори", подчерта Медведев, коментирайки възможни преговори през 2024 г., при положение че колективният Запад е изразходвал почти цялото си оръжие и е започнал да убеждава режима в Киев да седне на масата за преговори.

"Целта на войната остава разоръжаването на украинските войници, но и сегашното ръководство на Украйна да отхвърли идеологията на "неонацизма", допълни Медведев.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 0
Иванов
преди 3 месеца
Това пиянде медведа пак се обади от коневръза и той като фюрера си *** още смятат че Украйна и НАТО които им помагат ще капитулират,няма как да стане единствената ви цел сега е да преговаряте за мир и пълно изтегляне до границите си от 1991 г. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 0
Оня
преди 3 месеца
Цинизъм е слаба дума за да го опише. Сигнализирай за неуместен коментар