Медведев: Малко са възможностите освен директен конфликт с фашисткия НАТО

"Резултатът ще бъде постигнат на по-висока цена за човечеството, отколкото през 1945 г.", каза заместник-председателят на Съвета за сигурност

26.09.2023 | 16:50 Редактор: Михаела Димитрова
Медведев: Малко са възможностите освен директен конфликт с фашисткия НАТО

На Русия ѝ остават все по-малко възможности освен директен сблъсък с превърналия се във фашистки блок НАТО, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Telegram.

"Русия изглежда остава с все по-малко и по-малко възможности, различни от директен конфликт с НАТО, който се превърна в открито фашистки блок като Оста на Хитлер, макар и с по-голям размер“, отбеляза той.

Медведев изброи няколко събития, които увеличават възможността за сблъсък между Руската федерация и НАТО: доставката на американски танкове Abrams и обещанията за предаването на Киев на ракети с по-голям обсег като ATACMS. В поста си политикът споменава и за "връзките между канадските власти и нацистите", предаде "Фокус".

"Готови сме за конфликт, въпреки че резултатът ще бъде постигнат на много по-висока цена за човечеството, отколкото през 1945 г.“, заключи Медведев.

Снимка: БГНЕС