Кадиров: Врагът вече не знае къде да се скрие, изобилие от убити и ранени

"Единственото правилно решение на този фон за врага остава да се предаде", заяви ръководителят на Чечня

13.09.2023 | 17:00 Редактор: Искра Ангелова
Кадиров: Врагът вече не знае къде да се скрие, изобилие от убити и ранени

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров нарече капитулацията под охрана гаранция за единственото правилно решение за украинските въоръжени сили в Кременското направление, където врагът понася тежки загуби от руските безпилотни самолети-камикадзе. Това написа Кадиров в своя канал в Telegram.

"Ситуацията се развива по такъв начин, че врагът вече не знае къде да се скрие. Изобилието от убити и ранени след всеки наш набег значително деморализира врага. Единственото правилно решение на този фон за него остава да се предаде. За такива, гарантираме пълна сигурност", написа още Кадиров, цитиран от "Труд".

Според него в момента специалните сили на Ахмат систематично прочистват от врага горското стопанство Серебряни в посока Кременск.

"Безпилотните летателни апарати камикадзе продължават да бъдат главните помощници в неутрализирането на врага в труднодостъпни убежища", добави Кадиров.

Снимка: БГНЕС


4
0 rate up comment rate down comment 6
Иванов
преди 7 месеца
Тоя нали беше в кома? Или е излязъл от нея и сънува безсмислици но скоро укрите трябва да помислят как блап да достигнат и чечня Сигнализирай за неуместен коментар
3
6 rate up comment rate down comment 4
Шарлатанин
преди 7 месеца
Абе, този не беше ли в кома? Сигнализирай за неуместен коментар
2
6 rate up comment rate down comment 11
До врагът
преди 7 месеца
Крие под кюлотите червени на тьотка Митрофанова, място има и моцарелата и ще папкаш. Сигнализирай за неуместен коментар
1
21 rate up comment rate down comment 6
Врагът
преди 7 месеца
Се крие в Белея дом и Брюксел!!! Убийте тази Западна ЛГБТИ ***!!!!ТОВА Е НЕНОРМАЛНО КОЕТО ПРАВЯТ С БЪЛГАРИЯ!! Сигнализирай за неуместен коментар