Шиниъд О'Конър е била тормозена от "нагла жена" и "сексуален хищник" преди смъртта ѝ

В четвъртък полицията оповести, че смъртта на Шиниъд не е "подозрителна"

29.07.2023 | 09:19 Редактор: Юлиан Христов
Шиниъд О'Конър е била тормозена от

Дни преди смъртта ѝ Шиниъд О'Конър е била тормозена от преследвачи. Изпълнителката дори предупредила феновете си в Twitter за "жестока" жена, която е забелязвала да я следи, и "нахален мъж - сексуален хищник", които са я разстроили.

Изпълнителката на "Nothing Compares 2 U" се е преместила от родната си Ирландия, за да живее "нов живот" в Лондон. Певицата бе намерена мъртва в сряда на 56-годишна възраст. Неин близък е свидетелствал в полицията, че преди смъртта си певицата е била притеснявана от непознат човек, който ѝ изпащал подаръци, разказва в. The Sun.

Точно две седмици преди смъртта си, звездата, носителка на наградата "Грами", предупреждава феновете си в социалните мрежи, че се притеснява от жена-преследвачка, и моли последователите си никога да не се свързват с нея преди да я предупредят официално - нея или екипа ѝ.

Малко по-късно, отново в акаунта си в Туитър, О'Конър предупреждава, че е притеснявана от мъж с откровено сексуални намеци, който я преследвал, пише БГНЕС.

В четвъртък полицията оповести, че смъртта на Шиниъд не е "подозрителна". Певицата бе намерена в тежко състояние в апартамента си в Лондон, но причината за смъртта й така и не беше оповестена. Очаква се резултатите от аутопсията й да станат ясни след няколко седмици.