Зеленски: Руските мишки мигрират от Крим, ще победим и в Донбас

Ще стигнем до същия резултат и с други активни действия, заяви той

22.03.2023 | 09:57 Редактор: Тодор Петров
Зеленски: Руските мишки мигрират от Крим, ще победим и в Донбас

"Най-далновидните руски мишки вече започнаха да мигрират от Крим", заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски, предава "Украинская правда".

"Ще стигнем до същия резултат и с други активни действия. В героичната битка за Донбас, която неизбежно ще бъде доминирана от украинското знаме. В по-нататъшната конфронтация на юг, която ще бъде възстановяване на нормалния украински живот в Приазовието. Във връщането на нашия Крим, откъдето вече започна миграцията на най-далновидните мишки от държавата-терорист", каза държавният глава в обръщение към нацията.

"Нашата увереност в победата на Украйна, нашата визия за свободно бъдеще на нашата държава, украинският героизъм, който удиви света - всичко това се роди точно там, в градовете-герои на украинския север, украинския изток, украинския юг", изтъкна Зеленски.

Той припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта - на този ден миналата година завърши битката за Мошчун в района на Киев, предаде "Фокус".

Освен това Зеленски съобщи, че по време на щабът е обсъдил доставката на боеприпаси и помощта на партньорите: Очакваме увеличаване на доставките точно на това, от което се нуждаем в момента.

Снимка: БГНЕС


1
4 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 1 година
Героично ще останеш в историята, като куклата марионетка, която унищожи страната си..... Сигнализирай за неуместен коментар