Майката на Алвеш се утешава с Библията: Ако храниш човек 30 години, той ще те забрави след 3 дни

"Това, което Бог е обединил, никой не може да раздели", пише Лусия Алвеш

13.03.2023 | 22:41 Редактор: Искра Ангелова
Майката на Алвеш се утешава с Библията: Ако храниш човек 30 години, той ще те забрави след 3 дни

На 30 декември животът на Дани Алвеш претърпя драматична промяна. Десният бек, който игра през 2022 г. в "Барселона" и "Пумас", както и на Световното първенство в Катар 2022 г., сега е зад решетките. Бразилецът беше обвинен в сексуално посегателство над млада жена в нощен клуб Sutton в Барселона в края на годината.

Ситуацията му все още не е изяснена и защитникът чака в следствения арест процеса, който ще определи как ще продължи животът му, припомня "Труд".

В този контекст Лусия Алвеш, майката на футболиста, коментира тази ситуация в профила си в Instagram: "Моето семейство, моят живот, обичам го до безкрайност. Това, което Бог е обединил, никой не може да раздели. Знам, че моята усмивка ще го притесни толкова много, предателите на Юда ми я отнеха през тези четиридесет дни, но вярата ми в Бог не може да бъде отнета. Оставам твърда и силна до победата".

И продължи, цитирайки Библията: "Ако храниш куче три дни, то ще те помни тридесет години. Ако храниш човек тридесет години, той ще те забрави след три дни. Той е този, който освобождава и спасява, върши знамения и чудеса на небето и на земята, този, който избави Данаил от силата на лъвовете".

Снимка: БГНЕС