Пълна мистерия: Не е ясно какви са свалените от САЩ "обекти", няма данни за извънземни

Американски военни изтребители стреляха по осмоъгълен обект над езерото Хюрън

13.02.2023 | 23:00 Редактор: Петя Кръстева
Пълна мистерия: Не е ясно какви са свалените от САЩ

Съединените щати все още не са успели да установят какви са наскоро свалените обекти, засечени в северноамериканското въздушно пространство, заяви  говорителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби, цитиран от Ройтерс.

Той заяви на брифинг в Белия дом, че по-строгият контрол на въздушното пространство може да обясни отчасти увеличаването на броя на откритите обекти, а те не са били оценени като заплаха за хората и не са показали признаци, че имат възможност за маневриране или задвижване.

В неделя американски военни изтребители свалиха осмоъгълен обект над езерото Хюрън. Това е най-скорошният случай, откакто подозрителен китайски балон за наблюдение постави северноамериканските сили за сигурност в повишена готовност. Кърби добави, че Съединените щати не пускат балони над Китай и че не знае за други американски летателни апарати, които да летят в китайското въздушно пространство.

От Белия дом съобщиха, че няма данни за извънземни или извънземна дейност след поредицата сваляния на неидентифицирани обекти от въздушното пространство на Северна Америка, пише БТА.

Генерал от военновъздушните сили на САЩ заяви, че все още не би изключил извънземни или друго обяснение и се доверява на експертите от американското разузнаване.

Снимка, архив: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Наблюдател
преди 1 година
Според наш агент внедрен в пентагона, ставало дума за свален покемон. Сигнализирай за неуместен коментар