Русия прати още една подводница в Черно море, въоръжена с крилати ракети "Калибър"

Те са трудни за прихващане от ПВО на Украйна

24.01.2023 | 11:59 Редактор: Елеонора Танева
Русия прати още една подводница в Черно море, въоръжена с крилати ракети

Русия подсили венноморските сили в Черно море с още една подводница, която носи крилати ракети "Калибър". Това информира говорителят на Силите за отбрана на Южна Украйна - Наталия Гуменюк.

"Морското вълнение ни помага. Морето е бурно - това е сезонно, разбира се, но все пак противникът се опитва да прегрупира и подсили флотилията си", уточни тя, цитирана от "Украинская правда". 

Тя припомни, че ракетите от подводници са трудни за откриване за противовъздушната отбрана. Призова украинците да бъдат внимателни при сигналите за въздушно нападение и незабавно да слязат в убежище.


2
3 rate up comment rate down comment 1
до трола Паф
преди 1 година
Пак някаква изгнила кофа ще е тази ваша "най голяма подводница".Гледайте си вашите мизерни градове и села,стига сте си измисляли несъществуващи врагове,само смърт и разруха са ви в празните тикви. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 6
паф
преди 1 година
да се молят укрите да не влезе в черно море най-голямата ядрена подводница БЕЛГОРОД , с "оръжието на апокалипсиса" - нищо няма да остане от черноморското крайбрежие на украйна, всичко се изпарява от торпедата "посейдон" Сигнализирай за неуместен коментар