Виагра, презервативи - само част от предметите, открити в дома на боса на "Коза Ностра"

В апартамента са намерени още скъпи обувки и парфюми

17.01.2023 | 16:34 Редактор: Искра Ангелова
Виагра, презервативи - само част от предметите, открити в дома на боса на

Леговището на арестувания бос на "Коза Ностра" Матео Месина Денаро било основно претърсено от италианските власти, които се натъкнали на интересни предмети в него.

Според медиите в апартамента на името на Андреа Бонафеде, под което се подвизавал мафиотът, имало таблетки "Виагра", презервативи, скъпи обувки и парфюми и луксозни дрехи. Обзавеждането било изискано, което подсказва, че въпреки че живеел нелегално, мафиотът съвсем не се лишавал от нищо. Хладилникът също бил пълен с вкусни неща. Месина Денаро обитавал жилище в центъра на Кампобело ди Мадзара, предава "24 часа".

Из апартамента били открити и много касови бележки и фактури от ресторанти. Под прицела на следователите сега е и лекуващият лекар на боса - Алфонсо Тумбарело, джипи в пенсия. Сред пациентите му бил и истинският Андреа Бонафеде, чиято самоличност използвал босът на "Коза Ностра".

Именно истинският Бонафеде посочил на властите леговището на боса, но засега нямал намерение да им сътрудничи. Той признал, че купил жилището преди време, след което го отстъпил за нуждите на Месина Денаро. Апартаментът се намира в селото на съучастника на боса - Джовани Лупино, който го придружавал в болницата за химиотерапия.

Снимка: БГНЕС