fallback

Зеленски: Русия се страхува, страхът може да се усети. Те губят и са сами

Слава на всеки, който работи за победата на Украйна, заяви украинският президент

01.01.2023 | 22:36 Автор: Елеонора Танева

Нова година, нов ден, нови обобщения. 45 "Шахед"-а са свалени през първата нощ на годината. Благодаря на нашите ВВС - пилоти, противовъздушни войни. 33 "Шахеди" са на тяхна сметка. Благодарност към ПВО на Сухопътните ни сили за още 12 свалени ирански дрона. Браво, момчета! Това обобщение направи украинският президент Володим Зеленски в края на първия ден от новата година.

"Руските терористи бяха жалки и влязоха в новата година, оставайки същите. Чувството ни за единство, автентичност, самият живот - всичко това контрастира драстично със страха, който преобладава в Русия. Страх ги е. Страха можете да го да го почувствате. И имат право да се страхуват. Защото те губят. Дронове, ракети, нищо няма да им помогне. Защото сме заедно. А те са заедно само със страха", подчерта Зеленски във видеообръщение, публикува в профила му във Facebook.

Президентът добави, че в новогодишната нощ украинците са се заредили с вътрешна енергия, благодарили са на войните си, на любимите си хора.

"Милиони пъти в цяла Украйна, по целия свободен свят, нашето желание - пожеланието за победа - е звучало и все още звучи. Ще направим всичко, за да бъде така! Слава на всички наши войни! Слава на всеки, който работи за победата на Украйна! Слава на Украйна!", добавя Зеленски.

fallback
Още от Свят
fallback