fallback

Здрав ли е Путин? Странна синина на ръката му напомня за смъртта на Елизабет II

Белегът на ръката на руския президент може да е от абокат, твърдят някои потребители в социалните мрежи

21.10.2022 | 22:17 Автор: Ирена Бакърджиева

Странни белези по ръцете на руския президент Владимир Путин, заснети при посещението му на военен полигон, повдигнаха отново темата за здравето му. А в социалните мрежи дори бе напомнено за смъртта на британската кралица Елизабет II, тъй като на последните си снимки и тя имаше белези по ръцете.

Путин посети военен полигон в Рязанска област, за да провери как върви подготовката на част от мобилизираните руснаци и дали са готови за включване във войната в Украйна. След посещението на руския президент през държавните медии РИА Новости и ТАСС бе разпространено видео. Именно кадри от това видео събудиха в социалните мрежи подозрения, че Путин не е добре със здравето.

Върху гърба на дясната длан на Владимир Путин личи странен белег или синина в момент, в който той е протегнал ръка, за да потупа мобилизиран войник по рамото. Въпросът на какво се дължи това веднага се разгорещи в рускоезичните канали в Telegram и Twitter. Според част от потребителите белегът издава двойник на Путин, който е бил на полигона. Според други пък е просто игра на светлината с изпъкналите му вени. Не липсват естествено и подигравки, че петното е изтъркване от целуването на ръката му.

Синината странно напомня същата особеност по ръцете на британската кралица Елизабет II от 6 септември тази година. Тогава, два дни преди смъртта си, кралицата приема в замъка Балморал Лиз Тръс, за да я натовари да състави правителство. А на дясната ръка на Елизабет II личи синина. Твърди се, че белегът е вестител за наближаващия край на кралицата и отказа на някои важни органи. Официалната причина, която бе посочена, за смъртта на Елизабет II е от старост.

Белегът на ръката на Путин може да е от абокат, твърдят някои потребители в социалните мрежи. Било възможно и да е обикновено спукване на вена, като се припомня, че руският президент е на 70 години, пише "24 часа".

Това не е първият път, в който внимателно се следят ръцете на Путин. В началото на годината разпалено се обсъждаше странната поза на Путин, докато разговаря с министъра на отбраната Сергей Шойгу и това, че дясната ръка на президента изглежда скована. Тогава това бе разтълкувано или като наскоро прекаран инсулт, или като съзнателен опит ръката да не се движи, за да се овладее тремор.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Свят
fallback