Зеленски: Невежите хора са по-лесни за манипулиране, търпят политиката на Русия и Иран

Той отправи покана към писателите на Франкфуртския панаир на книгата да посетят Украйна

20.10.2022 | 19:35 Редактор: Ирена Бакърджиева
Зеленски: Невежите хора са по-лесни за манипулиране, търпят политиката на Русия и Иран

Във видеообръщение към Франкфуртския панаир на книгата президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви днес, че "липсата на знание" кара хората да търпят политиката на страни като Русия и Иран, предаде ДПА.

"Невежите хора са по-лесни за манипулиране", каза той и изтъкна, че по тази причина споделянето на информация за "терора, който Русия донесе в Украйна", става все по-важно. В словото си, което организаторите на панаира са записали вчера, Зеленски призова аудиторията да пише, публикува и разпространява книги за "онези, които правят Европа по-слаба", предаде БТА.

Украинският лидер отправи покана към писателите да посетят неговата страна. "Вижте през какво трябва да минава нашият народ и какво успяхме да постигнем - заплахите, пред които сме изправени. Станете свидетели на това и говорете за него", призова той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
ВЕЛИЧКО
преди 1 година
Невежо актьорче , наркоманче и набедено президентче , моля те , само не ме поучавай , защото ти си кукла на конци ! От такива като тебе акъл не взимам , защото съм по - грамотен от теб ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Ти добре ги каниш ама ще може ли да ги опазиш...или като не можеш да опазиш своите хора нямаш отговорност за чуждите Волдоморе... Сигнализирай за неуместен коментар