Пореден странен смъртен случай в Русия - военен е намерен мъртъв върху ограда на къща

Полицията разглежда версиите за убийство и самоубийство

18.10.2022 | 15:06 Редактор: Елеонора Танева
Пореден странен смъртен случай в Русия - военен е намерен мъртъв върху ограда на къща

В Партизанск (Приморски край на Руската федерация) е намерен мъртъв военният комисар Роман Малик. Обстоятелствата около смъртта му остават неясни, съобщава агенция УНИАН, като се позовава на руски медии.

От администрацията на града съобщиха, че Малик "е починал трагично". Телеграм канал "Амур Маш" обаче, позовавайки се на свои източници в правоохранителните органи, съобщава, че полицията разглежда версии за убийство и самоубийство на Малик.

Тялото на военния комисар е намерено близо до оградата на частна къща. Местно издание уточнява, че тялото е намерено "на оградата".

Според "Байкал 24", по тялото на военния комисар има следи от самоубийство, но негови познати се съмняват в самоубийствени наклонности, пише БГНЕС.

Роман Малик е участвал в чеченската кампания, а след това е заемал различни длъжности в службата за военна регистрация и набор, включително и ръководни. Освен това "активно се е занимавал с военно-патриотичното възпитание на младежите, много е обичал децата си", пишат местните медии.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК