Кадиров: Очевидно е, че врагът не беше готов за новата ни тактика

Той съобщи за отлични резултати на бойците от Чечения

02.10.2022 | 20:43 Редактор: Искра Ангелова
Кадиров: Очевидно е, че врагът не беше готов за новата ни тактика

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че благодарение на новата тактика съвместните действия на бойците на чеченските части със съюзническите сили дават отлични резултати. Това написа той в неделя в канала си в Telegram.

"Специалните сили" Ахмат "под командването на героя на Русия, секретарят на Съвета за сигурност на Чеченската република Апта Алаудинов успешно се противопоставят на силите на националистите на териториите на ДНР. Действията на бойците на чеченските части, проведени съвместно със съюзническите сили, дават отлични резултати. Вече е очевидно, че врагът не беше готов за новата ни тактика", пише Кадиров, цитиран от "Труд".

"Западните оръжия, с които украинската страна толкова се хвали, не й дават никакво предимство в откритата конфронтация. Това още веднъж потвърждава думите ми, че мотивацията на бойците и готовността им да вършат героични дела в името на справедливата кауза играят ключова роля на бойните полета. С това нашите бойци нямат проблеми. Продължавайте в същия дух", добави ръководителят на Чечня.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК