Огромни загуби за Русия: Изгорели танкове и камиони със символа "Z" край Изюм

Руското поражение в населените места в Харковска област е факт

14.09.2022 | 13:47 Редактор: Петя Кръстева

Разруха и изгорели танкове и камиони с характерния за Русия символ "Z" стоят по пътищата в Изюм. Срутен мост е покрит със знаци, предупреждаващи за противопехотни мини. Това са само малка част от знаците за украинската победа и руското поражение в населените места в Харковска област.

Градът е огромна стратегическа загуба за руската армия, която го използва като ключова база и маршрут за снабдяване на своите сили в Източна Украйна.

През последната седмица Киев успя да отвоюва значителни територии, които бяха окупирани от Русия. Президентът Зеленски заяви, че най-силните в света трябва да гарантират сигурността на Украйна.

Снимка:БГНЕС

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК


1
4 rate up comment rate down comment 0
КОМУНИСТА ДЗЮГАНОВ С
преди 1 година
Използването на думата "война" вместо "спецоперация" ОТ ШЕФА НА КОМПАРТИЯТА НА РУСИЯ ГЕНАДИЙ ДЗЮГАНОВ ВЧЕРА В РУСКАТА ДУМА -се наказва в Русия като престъпление за дискредитиране на армията. Под такъв предлог бе осъден през юли на 8 години лишаване от свобода депутатът в общинския съвет на санктпетербурския Красноселски район Алексей Горинов. ЩЕ АРЕСТУВА ЛИ ПУТИН ДЗЮГАНОВ ????????? Сигнализирай за неуместен коментар