1500 евро на ден - запознайте се с един от най-луксозните плажове в Италия

Намира се в област Пулия и е едно от най-красивите в района Саленто

20.06.2022 | 11:01 Редактор: Тодор Петров
1500 евро на ден - запознайте се с един от най-луксозните плажове в Италия

В област Пулия се намира един от най-луксозно оборудваните и скъпи плажове в Италия. Намира се на 80 км от град Лече и максималната дневна цена за посетителите достига до 1500 евро.

Луксозният плаж се намира в Марина ди Песколусе – място, което заради своите природни дадености е наричано "италианските Малдиви" и е едно от най-красивите в района Саленто, с изумрудено море и фин пясък.

Плажът е оборудван не само с чадъри и шезлонги, но и с беседки за по четирима души всяка с отварящ се навес и коридор с изглед към морето, плетени дивани и легла king size, осигурени са вода и аперитив с плодове и вино. Разполага също със спа център с водни масажи и други услуги, предаде БНР.

До месец август включително всичко е запазено, независимо че дневната цена достига до 1500 евро. Във връзка с това се чуха и политически мнения, защото цените са прекомерни за джоба на италианците.

Отговорът на Алесандро Стивала - управител  на петзвездния плаж, е, че "разходите са свързани с качеството и услугите, които се предлагат".

Снимка, архив: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК