Медведев скочи на Байдън: Сандвичите с месо ще останат в Русия, но САЩ губят милиарди

"Лошо е, когато два персонажа се настанят в главата, диктувайки различни воли на човек", заяви той

17.06.2022 | 15:08 Редактор: Искра Ангелова
Медведев скочи на Байдън: Сандвичите с месо ще останат в Русия, но САЩ губят милиарди

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев посочи късогледата политика на президента на САЩ Джо Байдън, която води до загуби за американския бизнес в Русия.

В публикация в канала Telegram Медведев припомни думите на Байдън, че е взел решението за санкции срещу Руската федерация не като президент, а като главнокомандващ. "Всъщност е лошо, когато два персонажа се настанят в главата, диктувайки различни воли на човек. Обикновено това има добре известно медицинско име в психиатрията", отбеляза Медведев.

"В резултат на решенията на такъв главнокомандващ, но не и на президента на САЩ, голям брой американски и международни компании просто губят огромни многомилиардни мощности у нас. И какво в замяна - да, нищо. Тъй като имаше сандвичи с месо, те ще останат, под друго име", допълни още Медведев.

"Да не говорим за хранителната инфлация и цената на един галон бензин, което, както американските петролни производители казаха на целия свят, е свързано не с някаква митична заплаха от Путин, а с неразумната политика на Байдън и неговата администрация в областта на петрола, производство и рафиниране., посочи заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация, цитиран от "Труд".

"Но Америка отново показа на всички своята решителност в борбата за демокрация! Въпросът е на каква цена", обобщи политикът.

В тази връзка той припомни историята на Робърт Стивънсън "Странният случай на д-р Джекил и мистър Хайд", в която героят страда от раздвоение на личността.

"Раздвояването на личността на д-р Джекил и г-н Хайд не е безопасно нещо в политиката", написа още Медведев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
vasil tanev
преди 1 година
така е щом нещо в главата ХЛОПА значи нужна е мед помощт нали ?? или нещо друго е нужно Сигнализирай за неуместен коментар