Путин се почувствал зле на срещата с военни. Лекарите му: Спри публичните изяви

Според генерал руският президент е показал признаци на остра болест

11.06.2022 | 15:55 Редактор: Искра Ангелова
Путин се почувствал зле на срещата с военни. Лекарите му: Спри публичните изяви

Лекарите на 69-годишният Владимир Путин са го посъветвали да не прави продължителни публични изяви, след като се е почувствал зле по време на среща с военните си началници, научи Radar.

Според Telegram канала генерал от една от разузнавателите служби, за която се твърди, че се ръководи от човек от най-близкия президентски кръг, Путин е показал признаци на "остра болест, слабост и виене на свят" в четвъртък по време на важна среща с някои от най-близките си висши военни.

Страхът за здравето на Путин идва на фона на множество слухове и доклади, които сочат, че той страда от редица сериозни заболявания, включително предполагаем рак на кръвта, информира БГНЕС.

"Президентът се нуждаеше от спешна медицинска помощ", заяви генералът в четвъртък. Както RadarOnline.com съобщи, последният здравословен проблем на Путин идва малко, след като той беше принуден да отмени годишната и популярна "Директна линия" с обществеността, на които той обикновено отговаряше на десетки въпроси от редови руски граждани относно състоянието на държавата и нацията.

Макар някои експерти да предположиха, че срещата е била отложена поради продължаващата война срещу Украйна, други експерти посочиха, че отлагането е станало за неопределено време поради влошеното здраве на руския лидер.

"Преди седмица президентът се готвеше да отговори на въпросите на руските граждани в края на юни – началото на юли", разкри още генералът. "Но лекарите му го посъветваха да не прави дълги публични изяви в близко бъдеще."

Може би, ако здравето на Путин се стабилизира ”Директната линия” ще се проведе през август.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
ъ
преди 1 година
не пишете глупости здравето на големите е абсолютна тайна а тук генералът ли ви осведоми ? та това е държавна тайна и къде според вас е сега въпросния генерал? Сигнализирай за неуместен коментар