Арестуваха охранители на кралица Елизабет II за трафик на дрога

Служителите на реда са избили вратата и нахлули в стая в казарма, твърди очевидец

28.05.2022 | 16:20 Редактор: Елеонора Танева
Арестуваха охранители на кралица Елизабет II за трафик на дрога

Няколко войници от Ирландската и Колдстримската гвардии, два от британските полкове, ангажирани със защитата и охраната кралица Елизабет II, са арестувани по подозрение в трафик на наркотици и пране на пари, съобщи The Independent.

Заподозрените, включително шестима ирландски гвардейци и един кадет, са задържани на 24 май по време на внезапни акции в Северен Уелс и Северна Ирландия. Арестите са извършени малко преди парада в чест на платинения юбилей на кралица Елизабет II. Британското министерство на отбраната заяви, че никой от задържаните няма да участва в планираните дейности.

Източник от казармата Монс в Алдършот твърди, че служителите на реда са избили вратата и нахлули в стаята, информира БГНЕС.

"Нямаше предупреждение. Казаха ни, че операцията се готви няколко месеца. И това се случи не само в казармата. Те претърсваха домовете на войниците извън базата. Всичко дойде като огромен изненада", разкри източникът.

По-рано беше съобщено, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са наели бившия бодигард Майкъл Джексън Алберто Алварес, който пръв съобщи за смъртта на певеца. Алварес е работил с най-големите световни знаменитости в миналото и знае всички трикове, за да ги защити.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Тигутика Тигухака
преди 1 година
Деградацията на британските *** и пълна! Сигнализирай за неуместен коментар