Пентагонът: Русия извършва военни престъпления, събираме доказателства

Стратегията на Кремъл в конфликта била нанасяне на безразборни удари

22.03.2022 | 08:56 Редактор: Ваня Кузманова
Пентагонът: Русия извършва военни престъпления, събираме доказателства

Пентагонът обвини Русия в извършването на военни престъпления в Украйна и заяви, че ще събира доказателства за тях, предаде Ройтерс.

Според американското министерство на отбраната, стратегията на Кремъл в украинския конфликт включва нанасянето на безразборни удари, предаде БТА.

"Със сигурност виждаме доказателства, че руските сили извършват военни престъпления и ще положим усилия за събирането на тези доказателства", каза на брифинг говорителят на Пентагона Джон Кърби.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
0.з. поручик от РВ и
преди 2 години
Няма никакъв смисъл да вярвате на български медии. Те са жалки, лизачески, като обслужват "Големият дърт *** отвъд Голямата вода" и европенделгейзерите! Но скоро Мечката ще се разиграе в Европа, така че мислете какво ви чака! Дали уличните лампи в София ще стигнат да обесим всички еврозадници и НАТОзадници в България! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
А когато ФАЩ ги извършват, не е проблем. Най-гнусната държава в света - САЩ! Кога ще направят официално изявление за поддържаните от тях биолаборатории с опасни патогени в Украйна в разрез с всички международни конвенции? Слава Ухани! Мълчат като пълен памперс! Сигнализирай за неуместен коментар