"Изнасилване от здравните власти": Лекари взимат пари за фалшива ваксина, после инжектират истинска

Антиваксърите в Гърция плащали по 400 евро

25.11.2021 | 17:18 Редактор: Елеонора Танева

Не са единични случаите в Гърция на издадени Ковид сертификати за имунизация, без реално да е поставена ваксина. Медиите гръмнаха за разкрита измамна схема, в която са замесени над 100 000 антиваксъри, както и около 200-300 лекари и медицински лица.

Антиваксърите искали вместо ваксина да им бъде поставен солен разтвор срещу 400 евро. Оказа се, че в някои случаи медиците лъжели пациентите си.

Вместо солен разтвор, им слагали тайно истинска ваксина. Те си взимали подкупа и така се поддавали на корупцията, но пък същевременно в морален план действали коректно, разказва "Нойе Цюрхер Цайтунг".

Някои от антиваксърите усетили странични ефекти от ваксината. И нямало как да си обяснят настъпването им, тъй като били убедени, че не им е била слагана истинска ваксина, пише DW.

Много антиваксъри възприемат задължителната имунизация не само като намеса в личните им свободи, но и като увреждане на физическата им неприкосновеност. Като изнасилване, само че извършено от здравните власти.

Славой Жижек разказва пред "Нойе Цюрхер Цайтунг" за жена в Словения, която лежала в болница и трябвало да бъде хранена изкуствено със системи. Когато я попитали дали иска да бъде ваксинирана, тя твърдо отказала, тъй като не знаела от какво се състои ваксината. в никакъв случай не искала в тялото ѝ да бъдат вкарвани чужди субстанции.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Доко
преди 2 години
Не разбирам защо недоволстват и се оплакват. В крайна сметка никой лекар не задължава нито един пациент да си постави ваксина, всеки сам си решава дали иска да си сложи ваксина или не, и коя ваксина Сигнализирай за неуместен коментар