Мъж обвини Ар Кели в сексуално насилие

Първо отишъл на парти в къщата му, след което певецът му казал, че е по-добре да дойде сам

31.08.2021 | 21:10 Редактор: Юлия Христова
Мъж обвини Ар Кели в сексуално насилие

След няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу Ар Кели, сега мъж обвини певеца, че е използвал положението си и е упражнил сексуално насилие над него в младостта му.

Същият мъж по-рано през годината се яви пред съд в САЩ и се призна за виновен в опит да подкупи потенциална свидетелка в процеса срещу певеца.

Представен пред съда под псевдонима Луис, свидетелят обясни, че е направил това, защото се е страхувал, че въпросната жена, чиято самоличност не се разкрива, притежава видеоклипове на сексуален контакт между него и Ар Кели. В рамките на тази процедура той се съгласи да свидетелства анонимно пред федералния съд в Бруклин за срещата си с блус звездата през 2006-а, когато е бил само на 17 години.

Свидетелят каза, че е работил в заведение за бързо хранене близо до къщата на певеца в Чикаго, където изпълнителят му е подхвърлил телефонния си номер. Тийнейджърът първо е отишъл на парти в къщата на Ар Кели с родителите си, след което той му е казал, че ще е по-добре веднъж да дойде сам. След като по време на следващо посещение изпълнителят е попитал младежа какво е "готов да направи за музиката", между двамата са последвали нееднократни интимни отношения.

Изпълнителят на "I Believe I Can Fly" отрича всички обвинения, пише "Монитор".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК