Скандал на "Евровизия": Употребили ли са наркотици победителите в конкурса?

Вокалистът на рок групата победител беше обвинен, че е употребил кокаин

24.05.2021 | 18:55 Редактор: Жаклина Иванова

Скандал с употреба на наркотици по време на "Евровизия". Вокалистът на рок групата победител беше обвинен, че е употребявал наркотици в залата на конкурса.

Камерите на конкурса запечатват момента, когато вокалистът на групата "Монeскин" Дамиано Давид се навежда към масата. Според мнозина - движението му говори, че е употребил кокаин. Самият певец отрече това. Той заяви, че се е навел, за да събере стъкла от чаша, която китаристът на групата е счупил.

"Томас счупи чаша. Не употребявам наркотици. Моля ви, не говорете така. Не употребявам кокаин", сподели вокалистът Дамиано Давид.

Думите на музиканта обаче не бяха достатъчни, за да спрат коментарите в социалните мрежи. В Instagram групата заяви, че е шокирана от обвиненията. 

"Ние сме срещу наркотиците и никога не сме взимали кокаин. Готови сме да се тестваме, защото нямаме какво да крием", подчертават още от групата.

Триумфът на рок групата на "Евровизия" докара третата победа на Италия в конкурса. Възможно е обаче първото място да им бъде отнето, ако се докаже употребата на забранени вещества.

Вижте повече в репортажа на Яна Червенкова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
култура
преди 2 години
1
0 rate up comment rate down comment 0
Зрител
преди 2 години
Много добре се видя какви ги върши тоя наркоман. Сигнализирай за неуместен коментар