Откриват временен пункт за ваксинация в стриптийз клуб в САЩ, предлагат и бонуси

Имунизираните с две дози ваксина клиенти ще получат платинена членска карта

21.05.2021 | 13:20 Редактор: Искра Ангелова
Откриват временен пункт за ваксинация в стриптийз клуб в САЩ, предлагат и бонуси

За да мотивират американците да се ваксинират, здравните власти в САЩ предлагат различни промоции - безплатни понички или възможност да спечелят 1 милион долара. От своя страна в Лас Вегас решиха да организират ваксинационен пункт в стриптийз клуб, който да предлага атрактивни бонуси за своите напълно ваксинирани клиенти, отбелязва изданието Insider.

"Лас Вегас надмина другите щати и измисли уникална мотивация за жителите си да се ваксинират срещу Ковид-19 този уикенд. Местен стриптийз клуб ще се превърне в едно от импровизираните места за ваксинация и ще предоставя специални бонуси за ваксинираните посетители“, подчертават от редакцията.

Един от новите шест пункта за временна ваксинация в окръг Кларк, Невада, ще бъде Hustler, стриптийз клуб, собственост на покойния бизнесмен и собственик на списание Лари Флинт. "Медицинският обект в Южна Невада и неговите партньори продължават да работят, за да гарантират, че жителите на окръг Кларк се чувстват удобно да получават ваксината Ковид-19", заявиха в прессъобщение здравните служители.

Ваксините в стриптийз клуба ще се поставят между 16:00 и 19:00 часа местно време на 21 май. Въпреки че Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията препоръчват ваксинации за всички граждани на 12 и повече години, както е посочено на уебсайта за ваксинация в Невада, в Hustler ще могат да се ваксинират само онези, които са навършили 21 години.

На входа на клуба ще бъде инсталирана мобилна станция за ваксинация - "за да зарадва очите както на служителите, така и на посетителите на институцията".

Както отбелязва Insider, макар че тази инициатива е малко вероятно да се конкурира с наградата от 1 милион долара, която очаква петима ваксинирани участници в специалната лотария в Охайо, Hustler също има какво да предложи на своите посетители заедно с ваксинацията. Имунизираните с две дози ваксина клиенти ще получат платинена членска карта, която предвижда бутилка алкохол за сметка на заведението, танци, изпълнявани, разбира се, от ваксинирани служителки и други бонуси, информира "Фокус".

"Безопасността на нашите гости винаги е била приоритет за нас“, каза мениджърът на клуба Джейсън Мони. "Ние допринасяме за популяризирането на ваксината срещу Ковид-19 и се надяваме, че нашата индустрия ще може да се върне към поне някакъв вид нормална работа в близко бъдеще". Изданието припомня, че от икономическа гледна точка стриптийз клубовете преживяват трудно пандемията, особено поради факта, че заведенията, работещи в областта на развлеченията за възрастни, не са получили помощ от държавата.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК