Мъж с бронежилетка блъсна полицейска кола в Холивуд, застреляха го

Известният булевард "Сънсет" беше временно блокиран за движение

25.04.2021 | 10:23 Редактор: Юлия Христова
Мъж с бронежилетка блъсна полицейска кола в Холивуд, застреляха го

Полицията в Лос Анджелис съобщи, че нейни служителите са застреляли шофьор с бронежилетка в Холивуд, след като блъсна автомобила си в полицейска кола в Холивуд.

Полицаите отговаряли на обаждане, когато автомобилът излязъл пред тях на булевард Сънсет, натисна спирачките и се спрял в полицейската кола, съобщи в полицията от Лос Анджелис в събота.

"Шофьорът на колата излезе, носеше бронежилетка, а дясната му ръка беше скрита зад него“, съобщават в Twitter от полицията в Града на ангелите. "Той се приближи към (офицерите), които бяха излезли от патрулната си кола. Той започнал да брои " 3, 2, 1 "и започна да движи ръката си иззад гърба си към предната част на тялото си, по това време имаше OIS (стрелба, свързана с офицери) ". Мъжът е бил улучен и е обявен за мъртъв на мястото на инцидента, съобщи полицията.

Известният булевард "Сънсет" беше временно блокиран за движение. Тяло, покрито с бял чаршаф, лежеше на пътя до черно превозно средство с разбит прозорец на шофьора, показват снимки на местопроизшествието, пише БГНЕС.

Детективите на отдела за разследване на силите, които разследват престрелки, свързани с полицията, са били на място, провеждайки интервюта и събиране на доказателства.

Снимка: БГНЕС, архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 3 години