Момиче на Бонд почина ден след обявяването ѝ за мъртва

Таня Робъртс си отиде в болница "Cedars-Sinai" в Лос Анджелис

06.01.2021 | 09:57 Редактор: Искра Ангелова
Момиче на Бонд почина ден след обявяването ѝ за мъртва

След като порталът TMZ погрешно обяви за починала актрисата Таня Робъртс на 3 януари, днес водещи медии като "Дейли Мейл", "Мирър", "Ню Йорк пост" и др. съобщиха за окончателната й смърт. По-рано днес те писаха, че актрисата е в изключително тежко състояние.

Бивше момиче на Бонд, 65-годишната Таня Робъртс е починала в болница "Cedars-Sinai" в Лос Анджелис, където беше хоспитализирана на Бъдни вечер.

Нейният партньор Ланс О’Брайън неправилно е казал на пресата, че е починала в понеделник. Според думите му, той я е посетил в болницата в неделя и е сметнал, че тя си "е отишла", без да говори с медицинския персонал. Ланс научил, че е жива по време на телевизионно интервю – часове след като и двамата с нейния агент обявиха, че е мъртва.

Таня беше в болница от Бъдни вечер, след като колабира, докато разхождаше кучетата си, съобщава БГНЕС.

Кариерата ѝ обхваща три десетилетия. Тя има многобройни участия във филми и телевизионни предавания и позира за "Playboy". Таня е може би най-известна с ролята си на момичето на Бонд Стейси Сътън във филма с Роджър Мур от 1958 г. и от петия и последен сезон на "Ангелите на Чарли" между 1980 и 1981 г.

Родена в Ню Йорк като Виктория Лий Блум, Таня се омъжва за сценариста Бари Робъртс, когато е едва на 19 през 1974 г., преди да се преместят в Холивуд, за да продължат кариерата си в шоубизнеса. Двамата остават женени до смъртта на Бари през 2006 г. Двойката нямаше деца.

Кадър: YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Помня я, страхотна актриса беше Сигнализирай за неуместен коментар