Президентски избори в САЩ са най-голямото хазартно събитие за всички времена

Броени часове остават до началото на изборния ден

03.11.2020 | 08:12 Редактор: Искра Ангелова

Броени часове остават до началото на изборния ден в Съединените щати. Рекорден брой американци вече гласуваха. А тази битка за Белия дом е с най-много залози в историята на хазартните залагания досега.

Днешните президентски избори са най-голямото хазартно събитие за всички времена. Шансовете на президента републиканец Доналд Тръмп да бъде преизбран леко се подобриха през уикенда, но Байдън остава фаворит в онлайн залаганията. 

В маратон от митинги се впусна Доналд Тръмп в края на кампанията в опит за втори път да опровергае прогнозите, както го направи преди четири години, побеждавайки Хилари Клинтън. 

Сега Джо Байдън също води в проучванията. В щаба му обаче имат притеснения, тъй като подкрепата за кандидата на демократите е стигнала пик в средата на октомври и оттогава е тръгнала надолу. Затова пък рейтингът на Тръмп расте. Той си е поставил за цел да мобилизира електората си с последна блицобиколка в така наречените колебаещи се щати в 10 предизборни митинга за два дни. 

"Покажете на Джо Байдън и Демократическата партия какво смятате за техните десетилетия на предателства и злоупотреби. Аз, не Байдън, съм най-добрият вариант начело страната в икономическото възстановяване след пандемията", заяви американският президент.

А Байдън определи Тръмп като вирус. 

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
Д.ИВАНОВА
преди 3 години
Ако спечели ТРЪМП,сещайте се за какво става дума....ФАРС ! Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Д.ИВАНОВА
преди 3 години
ПРЕЗИДЕНТА трябва да обединява ,а не да разединява нацията !И на американците им писна от ТРЪМП,както на българския народ от БОЙКО БОРИСОВ Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години