Американски ужас: Спасиха 18-месечно бебе, държано в клетка със змии и мишки

Мястото било пълно с хлебарки и червеи

07.07.2020 | 19:20 Редактор: Искра Ангелова

Тежък случай с дете потресе Съединените щати. Полицията спаси момченце на годинка и половина, държано в клетка за куче заедно с мишки и змии.

Полицията на окръг Хенри в щата Тенеси получила сигнал за насилие над животни в малка каравана. Когато пристигнали на адреса, органите на реда станали свидетели на смразяваща гледка. 

Оказало се, че собствениците на караваната отглеждат 18-месечно дете, заключено в кучешка клетка.

"В цялата каравана нямаше детски играчки. Всичко, което това дете притежаваше, беше заедно с него в кучешката клетка. Вероятно това дете прекарва по-голямата част от времето заключено в клетката", каза Монти Белю от полицията.

Ужасът за детето не приключва само с живота в клетката.

"Непосредствено до клетката имаше кофи, които бяха пълни с мишки. Също близо до детето имаше и 10-метрова боа удушвач. Имаше и още 7 други змии. Две от тях бяха точно над главата на детето. Мястото беше пълно с хлебарки и червеи", допълниха от полицията.

Социални грижи са прибрали 18-месечното момче. Арестувани са трима души - 42-годишната му майка Хедър Скарброу, нейният съпруг - Томас Браун и неговият баща Чарлс Браун. На всички е повдигнато обвинение в насилие над дете и жестокост към животни. 

Те са отглеждали и произвеждали марихуана, за което също ще бъдат подведени под отговорност. 

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК