Той на 83, тя - на 30: За Берлускони любовта наистина няма граници

Млада депутатка от "Форца Италия" е новата жена до милиардера 

05.03.2020 | 20:25 Редактор: Тодор Петров

Силвио Берлускони има нова жена до себе си. Тя е на 30 години, той е на 83, но за любовта няма граници. Свързва ги и политиката - тя е депутат от партията на милиардера "Форца Италия". 

Четирикратният бивш премиер и евродепутат в момента Силвио Берлускони е с 30-годишната Марта Фашина. Двамата се запознали, когато тя била пиар на футболния клуб "Милан". Берлускони бил впечатлен - дотолкова, че младата дама станала депутат от партията му. 

За края на връзката му с 34-годишната Франческа Паскале се разбра от съобщение на партията му Форца Италия. В изявлението на издание, собственост на семейството, се посочва още, че Силвио Берлускони и Франческа Паскале ще запазят приятелството и добрите си отношения. 

Берлускони има бурна политическа кариера, преплетена с обвинения в корупция и секс скандали. Емблематично е делото "Руби". Според прокуратурата през 2010 година Берлускони, тогава премиер, е имал интимна връзка с малолетната мароканка, известна като Руби, тогава на 17 години. В замяна красавицата, която живяла в публичен дом, е получавала подаръци и пари. 

Берлускони призна, че ѝ е пращал пари, но по негови думи това е бил подарък за приятел в нужда. Освен това той използвал служебното си положение, за да не бъдат повдигнати обвинения срещу момичето, когато е арестувано за кражба. 

Съдът го призна за виновен по обвиненията за злоупотреба със служебно положение и съучастие в малолетна проституция, но после той бе напълно оневинен. Берлускони има пет законни деца от два брака. В последно време не е в добро здраве. Миналата година бившият премиер претърпя две операции - за ингвинална херния и чревна непроходимост.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК