Десетки години по-късно: Двама мъже твърдят, че Майкъл Джексън ги изнасилил като деца

Изповедта им е поместена в новия документален филм на Дан Рийд

06.03.2019 | 22:10 Редактор: Иван Берберов
Десетки години по-късно: Двама мъже твърдят, че Майкъл Джексън ги изнасилил като деца

Почти 10 години след смъртта на Майкъл Джексън - името на легендарния изпълнител отново е замесено в грандиозен скандал. За пореден път певецът е обвинен в сексуален тормоз над деца, а свидетелски разкази за това се появиха в документален филм. 

Майкъл Джексън е в светлината на прожекторите от малък, но от 1993 година името му започва да се свързва не само с невероятния му талант. Той многократно е обвиняван в педофилия. Съмненията и разкритията относно неговия мистериозен личен живот продължават да разтърсват обществото дори и след смъртта му. 

В документален филм на режисьора Дан Рийд се появиха двама герои от миналото на Джексън. Думите им за пореден път демонизираха краля на попа. 

"Той ми каза, че ако някой разбере, какво правим и двамата ще отидем в затвора до края на живота си" - това са част от тежките признания на хореографа Уейд Робсън. 

За него ужасът започва, когато е едва на 7 години. Тогава певецът предлага на семейството му да се преместят в имението "Невърленд". Те се съгласяват, а с това започват физическият и психическият тормоз.

"Много харесвах бижута и той редовно ми подаряваше в замяна на секс", твърди друг от лентата на Рийд. Това обаче не е всичко. Мъжът споделя, че певецът му подарил годежен пръстен, а сватбената им церемония се състояла в спалнята на Майкъл. 

Документалният филм с тези и още признания на мъжете и семействата им предизвика вълна от обвинители и защитници. Опра Уинфри направи интервю с тях. Типично за нея, попита в прав текст – ако са били насилени защо са продължили контакта с Майкъл. 

"Не разбирах, че съм насилен. Аз обичах Майкъл. В главата ми просто не присъстваше мисълта, че той може да бъде лош", твърди Уейд Робсън. 

И двете жертви признават, че певецът бил техен идол и че по онова време животът в имението "Невърленд" бил като сбъдната мечта. Години по-късно, вече със собствени семейства и деца, двамата решават да говорят публично.

Харесайте ни във Facebook ТУК