България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Помниш ли" - новото парче на рапъра F.O. и Преслава Пеева

Заедно с тях в "България сутрин" гостува и режисьорът на видеото Мартин Петров

29.01.2019 | 10:30 Редактор: Тодор Петров

Успехът е още по-сладък, когато идва в компанията на съзнателно избраното семейство. Рапърът Михаил Митев - F.O. и половинката му в живота, певицата Преслава Пеева - Peeva, представиха в студиото на "България сутрин" новото си парче "Помниш ли" .

"Проблемът е какво ще пуснем от нова година за нова година, защото сами си вдигаме летвата. Решиха целият клип да бъде по-фотографски. Много трудно ми беше да стоя на едно място", сподели Михаил Митев, който в част от клипа е в усмирителна риза.

Преслава Пеева добави, че парчето се приема доста добре, но тепърва ще го представят на живо. Тя подчерта позитивните си впечатления от сценографа, който по думите ѝ се е справил с костюмите за отрицателно време.

Режисьорът на видеото Мартин Петров пък похвали Преслава и я определи като най-големият герой, тъй като в студа е издържала с голи рамене по време на снимките. 

"Ефектът се получи доста добре. Много лесно се работи с тях, те са завършени артисти", каза той пред Bulgaria ON AIR и добави, че цялото видео е заснето за 6-7 часа.

Тримата вече имат идея за нов видеоклип, който ще бъде сниман високо в планината, но засега не разкриват повече детайли.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК