България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Психиатър: Намираме се в зоната на привичен хаос

Д-р Николай Михайлов обясни, че ситуацията в държавата не е изненада

15.03.2018 | 09:38 Редактор: Ивайло Николов
Психиатър: Намираме се в зоната на привичен хаос

Психиатърът д-р Николай Михайлов разтълкува настоящата политическа и обществена обстановка у нас, като каза, че се намираме в ситуация на привичен хаос, а ситуацията в държавата според него не е изненада.

"Това ЧЕЗ е един малък абсурд преди да бъде скандал", сподели в студиото на "България сутрин" д-р Николай Михайлов.

Той каза, че българският народ не разчита на своите политици и че сме песимисти, а протестите и гражданското недоволство няма как да бъдат по-крайни. Причината за това е, че хората няма кого друг да очакват да се появи на политическата сцена, от когото да очакват нещо добро.  

Психиатърът коментира също скандалите и ситуацията в коалицията "Обединени патриоти", като по думите му тя е "приключила".

"Остава това да се финализира официално, но няма да стане преди изборите", каза д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR .

Психиатърът сподели своето мнение и за бъдещето на правителството, като обясни, че премиерът Бойко Борисов разполага със стратегически коз.

"БСП е опозиция, но не е алтернатива. Тя не може да управлява страната", категоричен беше д-р Михайлов в ефира на "България сутрин". По думите му връчването на изпълнителната власт на БСП е "национална лудост", която няма да се приеме добре от Европа и нацията няма да понесе партията на Корнелия Нинова да бъде на власт.

Вижте видеото с целия разговор!