България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Dj Diass и Арсен - електронната музика и фокусите се преплитат

Пламен Василев и Веселин Долмов обещават невиждано NO ORDERS парти

02.02.2018 | 10:17 Редактор: Тодор Петров
Dj Diass и Арсен - електронната музика и фокусите се преплитат

На 3 февруари Пламен Василев, известен като Dj Diass, ще ни пренесе в света на електронната музика по време на първото за годината NO ORDERS парти. Ще има визуални ефекти, театър на огъня и сенките, както и много изненади от един от най-талантливите илюзионисти - Веселин Долмов–Арсен.

Dj Diass, който е създател на проекта NO ORDERS, посочи, че всичко е започнало любителски преди 2 години и половина. 

"Изразявам напълно себе си в концепцията на събитието. Във времето това нещо се видоизмени. Реших, че можем да представим на хората различни атракциони и артисти, които се занимават с всякакъв вид изкуство. Арсен ще забавлява хората със своите магии. Идеята е всяко събитие да има индивидуалност", обясни Dj Diass пред Bulgaria ON AIR.

Специален гост на събитието ще бъде диджеят от Истанбул Ali Kuru, който е един от най-известните в Турция. Dj Diass с радоста призна, че лесно установява контакти с известни чуждестранни диджеи. 

Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен, който е ученик на известния Астор, демонстрира два от фокусите си в "България сутрин", включвайки в тях водещите Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Обичам много да импровизирам, работя доста често интуитивно. Доста гъвкав съм, лавирам постоянно", каза от своя страна Арсен.

Веселин Долмов и Dj Diass обявиха, че имат планове да работят съвместно и занапред.