България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Мисис баба 2018" Анета Паскалева разкри тайната на красотата

Ям всичко, но ям малко и се движа много, сподели 71-годишната победителка в конкурса

26.01.2018 | 10:21 Редактор: Тодор Петров

Софиянката Анета Паскалева спечели короната на ежегодния конкурс "Мисис баба 2018", който се проведе навръх Бабинден. 71-годишната победителка е инженер, има син и помага в отглеждането на две внучета.

Паскалева триумфира с грация и чар над 120 участнички от цялата страна. Каква е тайната на вечната красота - научихме от самата нея в "България сутрин".

"Голямата заслуга е на моите родители и моята баба. Няма нищо изключително в мен, просто съм отраснала в добри семейства. На първо място беше да отвориш сърцето си за добротата и да го затвориш за злобата и завистта. Баба ми винаги ми е казвала "Пази сърцето си живо - ако позволиш то да загине, загива и тялото", обясни "Мисис баба 2018" пред Bulgaria ON AIR.

Анета Паскалева призна, че винаги е полагала грижи за външния си вид, тъй като е видяла това от своите баба и майка. 

"Обличам си дрехи от 20-30 години, пазя ги като спомен. Ям всичко, но ям малко - може би това е разковничето. Много се движа, караме колелета с внучетата", разкри още от тайните си тя.

"Мисис баба 2018" призова жените над 55-годишна възраст да не спират да се занимават с много неща. Самата тя се движи в много млада среда и признава, че е най-възрастна сред приятелките си.

Анета е провокирана е да участва в конкурса от своята внучка. Кои са другите причини да се включи в него и каква е тайната на красотата - вижте във видеото!


1
0 rate up comment rate down comment 0
Генчо
преди 6 години
Как не познавам повече такива баби? Сигнализирай за неуместен коментар