България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Григор с тениска и кецове при Радев: Не е имал време да се преоблече!

Димитров е бил някъде и в последния момент му предлагат да се срещне с държавния глава, заяви пред Bulgaria ON AIR Милена Хлебарова

07.09.2017 | 10:23 Редактор: Жанета Нейкова
Григор с тениска и кецове при Радев: Не е имал време да се преоблече!

Първата ракета на България Григор Димитров посети президента Румен Радев, облечен в спортна тениска и кецове и критиците започнаха да коментират. 

"Предполагам, че той е бил някъде и в последния момент са му предложили да се срещне с президента, без да има време да се преоблече", каза в "България сутрин" експертът по протокол и етикет Милена Хлебарова.

Тя подкрепя своята догадка и с външния вид на бащата на Димитров, който е носил розова риза, също неподходящо облекло за визита при държавен глава.

"Съгласна съм, че е голям спортист и носенето на костюми не му допада, но, когато отива в институция, която представлява България, не може да се появи бос по кецове, с фланелка, с която играе тенис", все пак отбеляза гостът на телевизията.

Като обект на разговор, който двамата са обсъждали по време на срещата, експертът е сигурна, че Григор е бил питан как е Никол Шерцингер. 

"Това е повече пиарска среща, отколкото протоколна, а в разговорите между мъже винаги присъства и темата за жени. Но каквото и да са си говорили, то е било свързано със спорта и школата, която Димитров иска да създаде в България", продължи Хлебарова пред Bulgaria ON AIR.

Експертът по протокол и етикет коментира и разностилието, както го определи журналистът Соня Колтуклиева, в облеклото на грациите по художествена гимнастика, които също бяха на визита при държавния глава.

"Те също не са имали време да облекат официалните си костюми, но ако сложим еднакъв стил, ще заприличаме на националния отбор по художествена гимнастика на Русия", заключи Милена Хлебарова.