България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Златното момиче Ренета Камберова: Всяка вечер сънувам, че съм на състезание

Художествената гимнастика е невероятна част от живота ми, сподели тя пред Bulgaria ON AIR

26.04.2017 | 10:13 Редактор: Тодор Петров
Златното момиче Ренета Камберова: Всяка вечер сънувам, че съм на състезание

Едно от Златните момичета на българската художествена гимнастика Ренета Камберова призна в студиото на Bulgaria ON AIR, че продължава всяка вечер да сънува, че е на състезание. 

"Художествената гимнастика е част от мен и никога няма да излезе. Цялата ми кариера винаги е градирала, художествената гимнастика е невероятна част от живота ми. Имам нужда да докажа на себе си, че мога да правя и други неща", сподели в "България сутрин" вече бившата гимнастичка.

Ренета Камберова каза още, че в книгата "Златните 8" е разкрила някои детайли от своя път в художествената гимнастика. 

"В книгата има неща от кухнята, които обикновено не се включват в интервютата. Авторът ни предразположи всяка една да сподели нещо много лично", посочи тя.

Ренета призна, че всяко едно от Златните момичета е имало нужда да си почине психически. Тя сподели, че в първия ден от Олимпиадата в Рио й е било много трудно, започнала е да рухва психически и да се събуждам със сърцебиене.

"Поддържам контакт с Цвети Стоянова, в добри отношения сме, виждаме се. Всеки ден съм благодарна, че тя е добре. Най-накрая има живота, който чака и аз не искам нищо повече за нея. За съжаление, трябва да се случи нещо лошо, за да оценят хората и да се обединят", каза още Ренета Камберова, която е сигурна, че новите момичета от ансамбъла ги очаква грандиозно бъдеще.