България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Деляна Маринова - Джуджи: Великите хора са жертви на собствения си талант!

Съвременният живот не ни предлага достойна алтернатива на имената, които си отидоха, коментира журналистът пред Bulgaria ON AIR

27.12.2016 | 09:44 Редактор: Луиза Божинова
Деляна Маринова - Джуджи: Великите хора са жертви на собствения си талант!

Великите хора са жертви на собствения си талант. Вероятно това изключително напрежение, което има, докато си на сцена, да си винаги топ, създава голям дискомфорт. Няма име от шоубизнеса, което да не злоупотребява с алкохол и наркотици.

Това каза журналистът Деляна Маринова - Джуджи в предаването "България сутрин" в коментар на темата за известните личности, които светът изгуби.

"Големият певец Джордж Майкъл почина точно на Коледа, но хората, които си отиват на такива големи празници са много чисти души", посочи Джуджи в студиото на Симеон Белев.

"Може би трябва да си припомним и Принс, който почина по-рано тази година, както и руския оркестър, който загина в самолетната катастрофа край Сочи. При нас също имаше големи имена, които си отидоха през 2016 година", допълни пиарът Патриция Кирилова. Тя посочи, че това са легенди, които в различните си сфери са били вдъхновения за много поколения, които остават в тяхното съзнание.

Според Джуджи проблемът е, че съвременният живот не ни предлага достойна алтернатива на имената, които си отидоха.

"Наричам това нещо фаст фууд в музиката, киното, архитектурата - просто животът стана изключително елементарен и свързан с това бързо да изконсумираме нещо, да го хвърлим и заменим с друго", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Маринова подчерта и това, че отивайки си знаменитостите остават едно голямо наследство, но въпросът е кой ще се възползва от това наследство.

"Разликата между нашите и световните звезди е, че навън от едно име могат да направят индустрия. Това няма как самите мениджъри да не го използват", заключи Патриция Кирилова.

Целия разговор вижте във видеото: