България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

8 декември наближава, заведенията и хотелите в страната очакват студентите

Вижте каква е представата на висшистите за празника в репортаж на Bulgaria ON AIR

22.11.2016 | 09:42 Редактор: Луиза Божинова
8 декември наближава, заведенията и хотелите в страната очакват студентите

Малко повече от две седмици остават до дългоочаквания от студентите 8 декември. Повечето от заведенията и хотелите в страната вече са препълнени.

"Нашето заведение засега е запълнено на 80 процента с резервации. Очакваме още гости да се обадят, винаги има такива, които в последния момент се ориентират и решават къде да празнуват", сподели пред Bulgaria ON AIR Даниела Цачева, салонен управител на заведение в София.  "За нашите гости сме подготвили куверт с тристепенно меню - напитка по избор (водка, уиски, чаша вино) и с безалкохолно. За тяхното добро настроение ще се погрижи оркестър и диджей. Кувертът е на стойност 45 лева, той включва всичко."

Купонът започва в осем часа вечерта и продължава цяла нощ.

"Инциденти при нас не е имало, децата са възпитани", каза Даниела Цачева. Тя допълни, че в тяхното заведение празнуват основно млади хора и студенти, които живеят в Студентски град.

А каква е представата на студентите за празника и как си представят перфектния 8 декември - вижте във видеото:

 

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
alpiniz@mail.bg
преди 7 години
Пак блуткавост няк'ва игра или подобно на нещо в което да се играе на тенчма изобретателност да може децата(хората) да се развиват нещо от сорта строително (жилищно) строителство щещо в което да се заложи на главата а не оцеляване Сигнализирай за неуместен коментар