България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рут Колева ще бъде лектор на конференцията "Образование и бизнес - устойчиви общности"

Регистрациите са в ход и залата вече се пълни, каза певицата пред Bulgaria ON AIR

17.11.2016 | 10:09 Редактор: Луиза Божинова
Рут Колева ще бъде лектор на конференцията

Певицата Рут Колева ще бъде лектор на конференцията "Образование и бизнес - устойчиви общности", организирана от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria на 21 ноември 2016 в София.

"Конференцията ще бъде изключително интересна. Хората могат да се запишат на edu-business.info, където може да се види актуална информация за събитието. Регистрациите са в ход и залата вече се пълни, който иска може да дойде", каза Рут Колева в предаването "България сутрин".

По думите й от подобна конференция може да се извлече много актуална информация за всички, които се занимават с бизнес или искат да видят как вървят трендовете.

Олимпийският отбор на Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски"(СМГ) също ще участва със специален експеримент на конференцията.

Рут Колева сподели, че ще направи концерт в Зала 1 на НДК на 28 януари.

"Ще ми бъдат гости Любо Киров, Графа, Иво Димчев, ще има цял симфоничен оркестър. Билетите са в продажба, който иска може да си ги вземе в мрежата на Ticketpro", каза певицата в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Рут Колева разкри, че освен концерта, следващото нещо, което подготвя е клип, заснет в Токио на песен от следващия й албум.

Целия разговор вижте във видеото: