Кои са устойчивите общности, които ще издържат на промените

Доника Ризова и Боги Бейков с интервю в "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria за предстоящата конференция "Образование и бизнес: Устойчиви общности"

11.11.2016 | 11:35 Редактор: Константина Маркова
Кои са устойчивите общности, които ще издържат на промените

Петото издание на конференцията "Образование и бизнес" ще се проведе на 21 ноември в "София Хотел Балкан" от 9 часа, като акцентът тази година е: "Устойчиви общности". На събитието известни и успели личности ще изнесат лекции и ще споделят своето виждане по темата.

"Интересът ще е голям, а участниците ще са от всички области, не само от сферите на бизнеса и образованието. Имаме комик в лицето на Боги Бейков, артист, в лицето на Рут Колева, модни дизайнери – Боряна Вътова и Татяна Арнаут, Димитър Хинков - художник и преподавател в НБУ, Красимира Величкова от "Български дарителски форум", каза Доника Ризова, един от организаторите на събитието, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в предаването "Бизнес старт".

"За нас е важно да разгледаме кои са устойчивите общности, които издържат на промените и различните предизвикателства. Целта на такива мероприятия е даването на част от добрите примери", добави артистът Боги Бейков, който е модератор и един от участниците в конференцията.

Петото издание на конференцията Образование и бизнес ще се проведе на 21 ноември в "София Хотел Балкан" от 9 часа. Желаещите да участват могат да се регистрират на адрес edu-business.info.

Цялото интервю с Доника Ризова и Боги Бейков в Bloomberg TV Bulgaria може да гледате тук.

Тук ще намерите видеозаписите на всички участници в конференцията.