България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дует "Мания" представи "Аз и Ти" и обеща много нови песни

На Даниела и Юлия им предстои концерт

15.04.2024 | 12:05 Редактор: Тодор Петров

Дует "Мания" завладява публиката с поредна музикална изненада - "Аз и Ти". Даниела и Юлия подготвят и концерт, който ще се състои на 18 април.

"Песента се роди вкъщи, когато си пеехме и репетирахме. Решихме, че искаме да направим фънк песен. Звъннахме на Дидо от Deep Zone, чу песента, много се изкефи. Спонтанно станаха нещата. Преди години искахме да направим нещо с Дидо от Deep Zone, най-накрая успяхме. Текстът стана много бързо. Видеото искахме да е имиджово. Визията изцяло е по проект на Дани", споделиха двете в студиото на "България сутрин".

Даниела е автор на текста, а Юлия сподели с усмивка, че внимава с намесата в писането на текстовете към дуетните им песни.

Момичетата от дует "Мания" обещаха, че няма да спира да твори музика и признаха, че пеят навсякъде, дори когато се возят в такси. 

Даниела разказа за зрителите на Bulgaria ON AIR как се е родила песента "Аз и Ти": "Отново свързана с любов история. Покрай любовта имаше човек, който ми подаде ръка в труден момент. Тази песен е посветена на него."

Юлия на свой ред призова хората да не спират да мечтаят, защото мечтите се случват.

А на предстоящия концерт двете ще изпълнят новата си песен, всичките си хитове, както и кавър версии на известни български песни. На 23 април в Зала 1 на НДК те ще бъдат на сцената на концерта на братя Аргирови.

Ще слеете ли майските празници и ще си вземете ли кратка ваканция?

Ще ги слея, има много празнични дни.
51%
Няма да ги слея, защото работата не ми позволява това.
28%
Няма значение, че ще редуваме почивни и работни дни.
21%
Общо 676 гласа